اطلاعیه شماره ۱۲- هزینه ها

الف) هزينه هاي شرکت در کنفرانس

• اعضای هيات علمي و شرکت کنندگان آزاد  1500000 ريال
  • دانشجویان 1000000 ريال

هزینه مقاله دوم %50 هزینه اولیه می باشد و برای مقالات مازاد بر دو مقاله هزینه ای دریافت نمی گردد.

ب) هزینه اسکان

در راستاي رفاه حال شركت كنندگاه محترم هفتمين كنفرانس ملی تحليل پوششي داده ها، تعدادی از خوابگاه های دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرمانشاه جهت اسكان شركت كنندگان محترم در نظر گرفته شده است.

هزينه هرشب اسكان  در مهمانسراي دانشگاه 200000 ريال و از تاريخ 17 الي 19 شهريور امكان پذير مي باشد كه به هزينه ثبت نام اضافه مي گردد.

هزینه شرکت در کنفرانس و هزینه اسکان در قالب یک فیش به شماره حساب 0106114022007 بانک ملی به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه واریز نموده و اسکن فیش واریزی که بروی آن شب یا شب های اسکان مورد تقاضا قید شده است از طریق ایمیل dea7@iauksh.ac.ir  به دبیرخانه کنفرانس ارسال گردد. دانشجویان محترم شرکت کننده در همایش لازم است که اسکن کارت دانشجویی خود را به همراه فیش واریزی ایمیل نمایند.

•  با توجه به محدوديت ظرفيت خوابگاه ها اولويت اسكان با آن دسته از شركت كنندگاني است كه مراحل ثبت نام نهايي خود را زودتر تكميل و فیش واریزی خود را به دبیر خانه کنفرانس ایمیل نمایند.
  • ارئه اصل فیش واریزی در روز پذیرش الزامی می باشد.

کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به هفتمین کنفرانس ملی تحلیل پوششی داده ها می باشد .